14 Haziran 2012 Perşembe

"COOK MUTFAGI" YEMEK YARIŞMASINDA 3.ÜYÜM...

Halk oylaması sonucu, yarı finalde, ilk 10'na kaldıgım "Cook" ödüllü yemek yarışmasında, İlk 6'yı jüri belirledi ve İstanbul'da yarışmaya katılmaya hak kazandım..
Yarışma günü geldi çattı. İstanbul'da Havaalanında beni "Cook" üst düzey yetkililerinden Mehmet bey ve diger yarışmacı arkadaslarım karsıladı.. Hemen "Eks Mutfak Akademısı"'ne dogru yola çıktık.. "Cook" ve "Eks Mutfak Akademisi" bizlere çok güzel ikramlarda bulundular, bizleri çok güzel agırladılar..

Yarışma anı geldiginde, tüm jüri üyeleri ile tanıstık. Sıcacık insanlardı. 2 saat boyunca sohpetler eşliğinde yemeklerimizi yaptık. Yemeklerimiz hazır olunca, sunmak üzere jürinin masasına tek tek çagrıldık. Tüm Jüri üyeleri tanışmayı her zaman çok ıstedıgım saygıdeger şeflerimizdi.. Ve hepsi cıvıl cıvıl çok güleryüzlü kişiler idi. Yemek üzerine çok hoş sohpetler gercekleştirdik. Tüm finalistlerde yemeklerini sunduktan sonra sıra final heyecanına gelmişti. Sonuçlar açıklandı ve ben "Cook Mutfagı" yemek yarışmasında 3. oldum..
Yarışmanın hemen ardından çok güzel bir kokteyl başladı.. Sohpetler edildi.. Daha sonra dinlenmek üzere, otelimiz "Ramada Asya"ya dogru yola koyulduk.. Ertesi gün Şefimiz, Ceyda Baza tarafından egitim almak üzere "Eks Mutfak Akademisi"ne dogru yola çıktık.. Egitimimiz bittiginde, yaptıgımız yemekleri afiyetle yedık ve arkadaşlarımızla vedalasıp ayrıldık..
Tüm organizasyon boyunca bizi yalnız bırakmayan "Cook" üst düzey yetkililerinden Mehmet beye, Sayın Jüri üyelerinden ; şef Mehmet Yalçınkayaya, şef Rafet İnceye, Şef Ceyda Bazaya, şef Ayvaz Akbacak'a ve food in life genel yayın yönetmeni Gökmen Sözen'e, "Cook" üst düzey yöneticilerine, "Cook çalışanlarına" ve Eks Mutfak Akademisinde çalışan tüm arkadaşlara, yarışmada tanıstıgım final arkadaslarıma ve hepsinden önemlisi Facebook' ta benı destekleyerek yarı finale kalmamı saglayan tüm arkadaslarıma herşey için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Bu güzel anlardan sonra degeri maddiyatla ölçülemeyecek, plaketim ve mutfagımda çok işime yarayacak hediyelerim oldu. Mutfagımın, en görünür yerine yerleştirdim, baktıkça ve kullandıkça "Cook"u hatırlamaktan büyük bir mutluluk duyacagım.








3 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Kutlarım arkadaşım
nice başarılara imza atman dileklerimle sevgiler........

Atike Momini Ziya dedi ki...

CEMİLECİĞİM,SENİ YÜREKTEN TEBRİK EDERKEN DAHA NİCE ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR DİLİYORUM CANIM..İÇTEN SEVGİLER....

KEYFESEYRAN dedi ki...

Tebrik ederim cemilecim gurur duyduk senin adına çok harika görünüyorsun sevgiler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...