Malzemeler:
4 adet patlıcan
4 diş sarımsak
1 su bardapğı süzme yoğurt
1 adet limon suyu
3 çorba kaşığı tahin
Zeytinyağı
Pul biber
Hazırlanışı:
Patlıcanları közleyip doğrayın. Diğer tarafta tahin, süzme yoğurt ve limon suyunu karıştırın. Sarımsakları da doğrayıp ekleyin ardından patlıcanları karıştırın. Tuzunu ve zeytinyağını da ekleyip servis tabağına alın. Üzerinide istedıgınız sekilde süsleyin.
Afiyet Olsun..
7 yorum:
Eline sağlık cemilecim biz Ebuganniş diyoruz bazı yöreler babagannuş diyor çok severim sevgiler Canım şu kelime doğrulamayı kaldırsan yorumlar bölümünden zor oluyor
ablacımm ellerine sağlıkk :))
çok çok severim cemileciğim.ellerine sağlık..
SEVGİLİ BLOG ARKADAŞLARIM,GÜZEL YORUMLARINIZ ICIN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİLER.
CEMİLE
Canım ellerine sağlık sunum herzamanki gibi harika...
Mutlu hafta sonları...
ellerine sağlık canım sunumuda harika olmuş.
SEVGİLİ PEMBE TATLAR VE KARAMEL MUTFAK,GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİLER.
CEMİLE OKŞAR
Yorum Gönder