17 Aralık 2009 Perşembe

BABAGANNUŞ




Malzemeler:
 4 adet patlıcan
 4 diş sarımsak
 1 su bardapğı süzme yoğurt
 1 adet limon suyu
 3 çorba kaşığı tahin
 Zeytinyağı
 Pul biber

Hazırlanışı:
Patlıcanları közleyip doğrayın. Diğer tarafta tahin, süzme yoğurt ve limon suyunu karıştırın. Sarımsakları da doğrayıp ekleyin ardından patlıcanları karıştırın. Tuzunu ve zeytinyağını da ekleyip servis tabağına alın. Üzerinide istedıgınız sekilde süsleyin.
Afiyet Olsun..

7 yorum:

KEYFESEYRAN dedi ki...

Eline sağlık cemilecim biz Ebuganniş diyoruz bazı yöreler babagannuş diyor çok severim sevgiler Canım şu kelime doğrulamayı kaldırsan yorumlar bölümünden zor oluyor

kalpkurabiye dedi ki...

ablacımm ellerine sağlıkk :))

made in funda dedi ki...

çok çok severim cemileciğim.ellerine sağlık..

CEMİLECE LEZZETLER(CEMİLE OKŞAR) dedi ki...

SEVGİLİ BLOG ARKADAŞLARIM,GÜZEL YORUMLARINIZ ICIN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİLER.
CEMİLE

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım ellerine sağlık sunum herzamanki gibi harika...

Mutlu hafta sonları...

karamel mutfak dedi ki...

ellerine sağlık canım sunumuda harika olmuş.

CEMİLECE LEZZETLER(CEMİLE OKŞAR) dedi ki...

SEVGİLİ PEMBE TATLAR VE KARAMEL MUTFAK,GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SEVGİLER.
CEMİLE OKŞAR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...