15 Şubat 2010 Pazartesi


Arkadaşlar,dostlar,lezzetseverler, BEN DİYETTEYİM.. :)
Bu siteyi açtıgım 3.5 ay zarfında tam 4 kılo almısım. Ogun bugundur, pişiriyorum,yiyip içiyorum, hiçbirşeye dikkat etmiyorum ve hominigırtlak gidiyorum. 2-3 günde bir tartılara çıkan, dikkat eden, spor yapan  ben tartıya çıkmaz olmuştum. Bir nevi tartımla  köşe kapmaca oynuyordum:)) Tartıyı gördüğümde kaçıyorum, sağımdan solumdan pırtlayan fazlalıklara aldırmayıp, şişkinliktir şişkinlik gibi sözlerle geçiştirip umursamaz bir hal sergiliyordum. Ta ki geçen gün tartıda gerçekle yüzleşene kadar. İbre gittikçe yükseliyordu ve benim acil bir önlem almam gerekiyordu. Geçmişte ciddi kilolar almış ve bir gayretle o kilolardan  ogullarımın sünnetinde giyecegım gece elbisesine sıgacagımı hayal edip kurtulmuştum. Aslında hayalın ötesınde gidip begendıgım elbiseyı 42 bedende ıken 38 bedende elbise alarak başarmıstım. Gayret edip o elbiseye girebilmiş ve amacıma ulaşabilmiştim.. Ama o verdigim 7 kilonun hepsi fazlasıyla gelmiş yakama yapışmıştı . Pazartesi yani bugun diyete gireceğimden hazırlık olsun diye dün tam 6 tane lahmacun yedim. Nasıl hazırlık bu dediğinizi duyar gibiyim:)))Bir nevi benim için sahalara veda anlamına geliyordu. Yani yine benden birşeyler eksilecekti diyette oldugum zaman içinde:))
Bugün yepyeni  bir güne uyandım. Sabah kahvesi ile birlikte diyete başladım. Diyet programımı sağ tarafta gördüğünüz "Yaklaşmayın Diyetteyim" bölümünden hergün takip edebilirsiniz. Bugün 1. günüm .bakalım gercekten çok inançlıyım.
Peki dıyeceksınız nasıl bır anda böyle bır karar aldın dıye Kilo vermem gerek, diyetteyim dediğimde “kimse ihtiyacın yok saçmalaaamaaa” demiyordu ve  demekki  bir sorun vardı:))) Kırmızı alarm çanları çalmaya başlamıstı. Ama asıl bir anda diyete baslamamın nedenini anlatmak ıstiyorum arkadaslar.Apartmanda bir komşum var. Ve dun onu gordugumde ınanılmaz bır şok yasadım. Çalışan bir bayan oldugu için sanırım 2 aydır karsılasmıyorduk. Tam 15 kılo verdıgını söyleyınce gercekten ınanamadım. Öyle çok zayıflamıstıkı, bu beni çok etkıledı. Ben çok azımlıyımdır aslında. Kafama koydugum bır seyı mutlaka ama mutlaka yaparım. Sadece ınanıp, çok ıstemem lazım. Zayıflamayıda çok ıstedıgım ıcın hemen bugun bu dıyete (isveç Diyet) başladım. Bakalım nasıl böyle lezzetler yapıp, sunup, birde dıyete devam edecegim. Size gunluk bıldırecegım.
AFİYETLE VE FORMDA KALMANIZ ÜMİDİYLE..

12 yorum:

KEYFESEYRAN dedi ki...

Bravo sana canım hazırlık süpermiş bende diete başlayınca hep patlayana kadar yiyorum sanki o beni sonuna kadar tok tutacak hadi bakalım bende dietteyim en iyisi bir kaç arkadaş birlikte girelim

CEMİLECE LEZZETLER(CEMİLE OKŞAR) dedi ki...

Canım evet,birbirimizden destek alırsak,daha azimli olabiliriz. Katılmak isteyen tüm arkadaşlar burada diyetle ilgili herseyı konusabılırz. Diyette basarılı olabılmen dılegıyle..
SEVGİLER

kankirella dedi ki...

Bu kilolar başa bela :((( Ben de diyet yapmaya çalışıyorum pfff... Herkese bol sabır diliyorum :)

Esra dedi ki...

Hayırlı diyetler inşallah bu azimle fazlalıklar kısa sürede verilir.

burcunokta dedi ki...

süper hazırlanmışsınız, başarılar dilerim.sevgiler.

Darısı başıma.

susamcorekotuFeriha dedi ki...

ayyy ben de diyetteyim 1,5 ay oldu başlayalı 6 kg verdim 20 kg vermeyi kafaya koydum ciddi sağlık sorunlarım var bu yüzden endrokniloji uzmanına gidiyorum o ve diyetisyen birlikte çalışıyor daha güvenli olur inşallah, bu isveç diyeti vs güvenlimi araştırsaydın başarılar dilerim önce sağlık!!

Fikir/Siz Yazılar dedi ki...

Haydi hayırlısı arkadaşım, ben hep başlarım ama sonunu getiriremem.İnşallah sen başarılı olursun. sevgiler.

Esma Ercengiz dedi ki...

bende de durum aynı...
sana kolay gelsin.
takipteyim..
sevgiler

Sevil Şahin dedi ki...

hadi bakalım şimdiden vereceğim kilolar için seni tebrik ediyorum ben yapamıyorum sen bari yap
blog camiasına girddiğimden beri 1 kg bile veremedim :((
tam destek yanındayım..
sevgiler
güzel bir hafta diliyorum sana canım ..

Zehra Gürgen dedi ki...

yorum bıraktım silindi :(
cnm bende dertliyim o konudan.bende saatlerce aç kalıyorum derdim bu sonra şekerim oynuyo..dengesiz beslenme :(

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım hadi bakalım inşlh başarılı olursun....

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Arkadaşım kolay gelsin diyeyim..Bir şeye karar vermek yolun yarısıdır geri kalan kısmını sen azimle halledersin...Bende geçen sene bu zamanlar diyete başladım 42 bedenden 36 ya düştüm...4-5 Aydırda kilomu dikkat ederek koruyorum...İnşallah böylede gider...Sen de istersen olur diyorum ve kolaylıklar diliyorum...
Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...