11 Şubat 2010 Perşembe

YOGURTLU, MAYONEZLİ KARNABAHAR:

Günaydın lezzet sever arkadaşlar;
Facebook'ta tanıştıgım, 2 gün önce tanısmamıza ragmen yüreginin sıcaklıgını ve samimiyetini,sevgisini  derınden içimde hissettigim,  merak ettiğim, karşılaşmayı çok istedigim, bir bayan http://kutsalsofra.blogspot.com/.
 2 gün ugraştım; temamı nasıl degiştirecegimi, arşivi nasıl  taşıyacağımı ve nasıl kategorilendireceğimi bilmiyordum.  Sevgili (Kutsal Sofra-Kutsal Çeyiz), sitemdeki yeni sayfa düzenini bana hiçbir çıkar gözetmeden yapmamda yardımcı oldu. Ve şu andaki sitemin teması oluştu. Kendisine buradan tekrar tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyor ve dostlugumuzun daim olmasını diliyorum...
Gelelim bugunkü tarifimize:

Malzemeler:
1 adet küçük karnabahar,
2,5 bardak yoğurt,
3-4 kaşık mayonez ,
Kırmızı biber,
2 diş sarımsak,
Biraz sıvı yag,
Tuz .


Yapılışı:
Karnabaharı parçalara ayırıp, yıkayın ve buharda veya tencereye bir parmağı geçmeyecek şekilde su koyarak haşlayın. Soğuduktan sonra, servis tabağına alın. Ayrı bir kapta mayonezi,yogurdu ,tuzu, ve sarımsaklarımızı ekleyip karıştırın. Servis tabagımızdaki karnabaharlarımızın üstüne dökün.Bir tavada yag ve kırmızı biberimizi yakınız ve üzerine dökünüz.
Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...